Transport caini si pisici Franta

Suntem o companie autorizata pentru efectuarea transportului animalelor de companie, in special al cainilor si pisicilor, din Romania in Franta si din Franta in Romania.

La cerere oferim servicii de transport animale de companie in Franta door to door.

Mijloacele noastre de transport sunt autorizate ANSVSA pentru transportul cainilor si al pisicilor pe distante de lunga durata si sunt inregistrate in Sistemul International Traces. Transportul International pentru caini si pisici catre Franta se realizeaza numai in Sistemul Traces, cu personal autorizat si certificat de catre DSV, astfel incat calatoria micutilor dumneavoastra prieteni sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Masinile au instalat si un sistem Webasto. Acesta realizeaza incalzirea in habitaclu cainilor si pisicilor chiar si atunci cand motorul este oprit.

Toti soferii si insotitorii acestora detin "Certificatul de competenta Profesionala", eliberat de catre DSV si care este valabil pe intreg teritoriul UE. Pe toata durata calatoriei catre Franta, animalutele sunt atent supravegheate, hranite si adapate periodic, iar pedurile din custi sunt schimbate ori de cate ori este necesar.

Servicii Transport Caini si Pisici Franta

Cum trebuie sa procedati pentru a va transporta cainele in Franta

Pentru a va transporta catelul sau pisica in Franta trebuie indeplinite cateva formalitati

Verificarea plecarilor pentru transportul animalelor in Franta

Pentru a verifica programarea plecarilor catre Franta si alegerea unei date convenabile dumneavoastra va rugam sa accesati pagina Date transport.

Rezervarea locului pentru transportul catre Franta

Dupa ce ati ales data transportului trebuie sa descarcati si sa completati formularul de rezervare. Acesta trebuie completat cu foarte mare atentie. Daca aveti mai multe animale pe care doriti sa le transportam in Franta, va trebui sa completati cate un formular pentru fiecare. Dupa completare, va rugam sa ni-l trimiteti prin email la adresa office @ transport-caini.ro. In scurt timp de la primirea emailului un membru al echipei noastre va lua legatura cu dumneavoastra.

Verificarea documentelor

Dupa ce ati facut rezervarea va vom contacta telefonic pentru a confirma rezervarea si a stabili detaliile transportului. Datorita legislatiei stricte in domeniul transportului animalelor in Franta vom avea nevoie din timp de toate actele catelului sau pisicii pentru a verifica corectitudinea acestora si a remedia eventualele greseli. Din experienta proprie aproximativ 50% din pasapoartele animalelor care vor pleca in Franta sunt completate gresit. Cu 7 zile inainte de data plecarii vom avea nevoie de toate documentele si datele animalelor de companie pentru a verifica corectitudinea acestora si a le completa sistemul Traces. Va rugam sa tineti cont ca fara aceste informatii animalele nu pot fi transportate. Nici un animal nu poate parasi teritoriul tarii fara pasaport.

Ne ocupam de toate actele necesare pentru transportul animalelor de companie (pasaport si traces) cat si de serviciile medicale aferente (vaccinarea antirabica, deparazitarea interna, externa si examenul clinic).

Plata transportului

Plata se poate face prin transfer bancar sau prin PayPal.

Conditiile ce trebuie indeplinite pentru transportul unui caine sau a unei pisici in Franta

  • Nici un animal nu poate parasi teritoriul tarii fara pasaport.
  • Catelul sau pisica, conform legislatiei in vigoare, poate pleca din tara catre Franta, dupa varsta de 4 luni.
  • Data implantarii sau citirii microcipului sa fie inainte de data vaccinarii antirabice.
  • Data vacinarii antirabice sa fie mai veche de 21 de zile fata de data plecarii.
  • In ziua plecarii sau cu maxim 24 ore inainte, catelul sau pisica, trebuie deparazitat/a ( intern, extern ) si supus/a unui examen clinic, de catre un medic veterinar .
  • Toate acestea trebuiesc regasite in pasaportul catelului sau pisici (deparazitarea interna,externa si viza de clinic sanatos).
  • Vaccinul antirabic trebuie scris cu pixul, semnat, parafat, stampila rotunda si folie de protectie.
  • Cu 5 zile inainte de data plecarii in Franta vom avea nevoie de datele animalelor pentru a completa sistemul traces. Va rugam sa tineti cont ca fara aceste informatii animalele nu pot fi transportate in Franta.