Servicii Oferite

Suntem o companie autorizata pentru efectuarea transportului animalelor de companie, in special al cainilor si pisicilor.

Principalele destinatii, spre care efectuam transportul cateilor si pisicilor din Romania, sunt tarile din vestul Europei. Avem o bogata experienta in domeniu si toate dotarile necesare pentru a putea conduce la destinatie, in cele mai bune conditii, cateii sau pisicutele dumneavoastra.

Serviciile noastre sunt dintre cele mai bune si la preturi fara concurenta

Pentru o cotatie de pret nu ezitati sa ne sunati la tel. 0774431789 sau sa ne contactati prin intermediul formularului de contact

Servicii transport international

Servicii Transport Caini si Pisici

Cum trebuie sa procedati

Transport caini

Pentru a va transporta catelul sau pisicuta in locatia dorita trebuie indeplinite cateva formalitati

1. In primul rand trebuie sa descarcati si sa completati formularul de rezervare. Acesta trebuie completat cu foarte mare atentie. Daca aveti mai multe animale pe care doriti sa le transportam, va trebui sa completati cate un formular pentru fiecare. Dupa completare, va rugam sa ni-l trimiteti prin email la adresa office @ transport-caini.ro. In scurt timp de la primirea emailului un membru al echipei noastre va lua legatura cu dumneavoastra.

2. Dupa ce ati fost contactat de reprezentantul nostru si au fost puse la punct detaliile plecarii, va trebui sa faceti plata transportului. Plata se poate face prin transfer bancar sau prin PayPal

Conditiile ce trebuie indeplinite pentru transportul unui caine sau a unei pisici

  • Nici un animal nu poate parasi teritoriul tarii fara pasaport.
  • Catelul /pisica, conform legislatiei in vigoare, poate pleca din tara, dupa varsta de 4 luni.
  • Data implantarii sau citirii microcipului sa fie inainte de data vaccinarii antirabice.
  • Data vacinarii antirabice sa fie mai veche de 21 de zile fata de data plecarii.
  • In ziua plecarii sau cu maxim 24 ore inainte, catelul/pisica, trebuie deparazitat/a ( intern, extern ) si supus/a unui examen clinic, de catre un medic veterinar .
  • Toate acestea trebuiesc regasite in pasaportul catelului/pisici (deparazitarea interna,externa si viza de clinic sanatos).
  • Vaccinul antirabic trebuie scris cu pixul, semnat, parafat, stampila rotunda si folie de protectie.
  • Cu 5 zile inainte de data plecarii vom avea nevoie de datele animalelor pentru a completa sistemul traces.Va rugam sa tineti cont ca fara aceste informatii animalele nu pot fi transportate.