Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparenta, am pregatit aceast document prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam și protejam datele dvs cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu serviciile noastre prin site-ul nostru web.

Ne rezervam dreptul de a actualiza și modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem si cum ne puteti contacta

Daca aveti intrebari despre protectia datelor, vreti sa va exercitati drepturile sau pretentiile privind datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa va adresati la:

  • +40 774.509.277
  • office@transport-caini.ro

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

Datele dumeavoastra cu caracter personal le colectam direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Primim informații de la dvs. astfel:

  • Prin formularul de contact : nume si email

Nu colectam și nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

Cum va utilizam datele dumneavoastra

Utilizam datele dumneavoastra numai in conformitate cu respectivele prevederi legale aplicabile și cu prezentele indicatii privind protectia datelor, pentru a va putea oferi serviciile cerute de dumneavoastra. Prelucrarile datelor dumneavoastra care depașesc acest cadru sunt efectuate de catre noi numai cu acordul dumneavoastra sau vom utiliza datele numai sub forma pseudonimizata sau anonimizata. In cazul in care societatea noastra dorește sa prelucreze datele Dvs. cu caracter personal in alte scopuri, decat cele aratate mai sus, veti fi informat solicitandu-vi-se in mod expres consimtamantul pentru noul scop de prelucrare. Nicio data cu caracter personal nu va fi prelucrata in alte scopuri, decat dupa obtinerea consimtamantului.

Ce drepturi aveti

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaște o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita stergerea accesul la datele dvs., corectarea oricaror greșeli din fișierele noastre și/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Puteti beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus.

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212
E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, și va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Politica de utilizare cookie-uri

Cookie-ul este un fișier text de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza site-ul nostru.

Aceste fișiere fac posibila in principal recunoașterea terminalului utilizatorului și prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului.

Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare și sustin eforturile noastre pentru a oferi servicii mai adaptate utilizatorilor.

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, in multe cazuri, nici nu identifica personal utilizatorii de internet.

De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre de internet, permitandu-ne imbunatatirea structurii și continutului lor, fara a permite identificarea personala a utilizatorului.

O vizita pe acest site poate plasa urmatoarele tipuri de cookie-uri:

  • cookie-uri strict necesare pentru functionarea site-ului
  • cookie-uri de analiza – Google Analytics, Google AdWords, Google Tag Manager
  • cooki-uri publicitare – Google AdSense

Cookie-urile si/sau tehnologiile similare strict necesare sunt esentiale pentru buna functionare a site-ului, fiind setate pe dispozitivul dumneavoastra la accesarea site-ului sau in urma actiunilor efectuate in site, dupa caz.

Daca nu doriti instalarea acestora pe dispozitivul dumneavoastra puteti seta browser-ul pentru a bloca cookie-urile.